Nieuws

Hierbij het dringend verzoek aan de bestaande hulpverleners om U opnieuw te registeren bij hartslag.nu, U heeft hierover een mail ontvangen geruime tijd geleden

maak een nieuwe account aan op: https://mijnhartslagnu.nl/#/page/register

Sponsoren
Omdat wij afhankelijk zijn van sponsoren en vrijwilligers, is iedere vorm van sponsoring welkom.
Wilt U ons steunen, download dan het sponsorformulier van onze website (onder “sponsors”), of
neem contact op via: hartveiligdriebergen@gmail.com

Sinds 1 juni 2016 zijn we officieel aangesloten bij HartslagNu en worden onze vrijwilligers gealarmeerd via de meldkamer van de RAVU in geval van een reanimatie in ons dorp.
Richard Postma, onze coördinator, heeft veel energie gestopt in de onderhandelingen met onder andere AED eigenaren binnen onze gemeente.
Een superscore van 28 AED’s zijn inmiddels beschikbaar voor het project, waardoor we voor het hele dorp een 24/7 dekking hebben kunnen realiseren.
Voorzieningen zijn getroffen om de AED’s veilig buiten te kunnen hangen. Kosten hiervoor worden geheel of gedeeltelijk door sponsors gedragen. Daar waar we de kosten niet hebben kunnen dekken via sponsors heeft hartveiligdriebergen uit de ter beschikking gestelde sponsorgelden bijgedragen.
We zijn sponsoren en donateurs heel dankbaar voor hun bijdrage aan een Hartveilig Driebergen! We zijn immers een vrijwilligersorganisatie zonder inkomsten en dus volledig afhankelijk van donaties. Bijdragen zijn meer dan welkom!
Om hulp te blijven garanderen moeten alle materialen regelmatig gecontroleerd, vervangen en aangevuld worden. Ook moeten de vrijwilligers van Hartveiligdriebergen herhalingslessen krijgen. Voor deze zaken blijven we afhankelijk Uw financiële steun.

Belangrijk is ook om voldoende vrijwilligers te krijgen die in het project willen meedraaien. Inmiddels staan er al 100vrijwilligers geregistreerd!

Dat zijn er nog niet genoeg….Zie ook de oproep op de home-pagina!

We hebben maar liefst 28 AED’s  in Driebergen:
nieuw:

Edelhertlaan De Groene Tuinen

Uilenkamp 55

gepland:

Otra Banda Faunalaan

meld U nu aan als vrijwilliger op hartveiligdriebergen@gmail.com

Voor Uw cursussen:

Frank van Wijk,
Cursusadministratie Stichting Reanimatieonderwijs Zuidoost Utrecht

www.zuidoostutrecht.reanimatieonderwijs.nl